Adoptiovinkkejä

Seuraeläimen hoitaminen on paljon muutakin kuin pelkän ruoan, veden ja nukkumapaikan antaminen sille. Tutkimus ja huolellinen suunnittelu ovat välttämättömiä toimenpiteitä ennen uuden lemmikin tuomista kotiin ja ennen kuin päätät, onko elämäntapasi yhteensopiva uuden kumppanisi elämäntavan kanssa. Noudata seuraavia neuvoja valmistaaksesi itsesi ja kotisi uuden karvaisen ystävän saapumista varten.

Oletko valmis tulemaan adoptiolapseksi?

Kun otat lemmikin, otat vastuun huolehtia siitä hänen loppuelämänsä ajan, joka voi olla koiralla kymmenestä viiteentoista vuotta ja kissalle jopa kaksikymmentä vuotta. Eläinkumppanisi on aina tukenasi riippumatta siitä, mitä elämässäsi tapahtuu – muutat, hankit lapsia tai vaihdat ammattia – koska he ovat perheesi jäsen. Pystytkö silti huolehtimaan lemmikistäsi, jos olosuhteet ympärilläsi muuttuvat?

Millainen lemmikki sopii sinulle parhaiten?

Kun päätät, millainen eläin sopisi parhaiten kotiisi, sinun tulee ottaa huomioon luonteesi ja elämäntapasi lisäksi myös tekijät, kuten siellä viettämäsi aika ja käytettävissä olevan tilan määrä. Tee tutkimusta eri roduista ja älä pelkää kysyä tarhan työntekijöiltä vinkkejä; he ovat ammattilaisia ​​ihmisten ja eläinten yhdistämisessä.

Kuinka saada kotisi lemmikki valmiiksi ennen kissan tai koiran kotiin tuomista

Ennen kuin otat lemmikin, sinun on ryhdyttävä toimiin kotisi turvallisuuden varmistamiseksi. Tämä sisältää sen varmistamisen, että roskakorissasi on turvalliset kannet, ja muistaa mahdollisesti vaaralliset juhlakoristeet. Tämä edellyttää, että myrkylliset ruoat, lemmikkieläimille haitalliset kasvit ja mahdollisesti vaaralliset esineet kotona pidetään tassun ulottumattomissa. Seuraavassa on joitain suosituksia, jotka auttavat sinua saamaan talosi valmiiksi uuden koiran tai kissan kumppanin saapumista varten.

Uuden hevosen tuominen talliin

Hevoset ovat hyvin seurallisia eläimiä, jotka, jos heille annetaan mahdollisuus, yhdistyvät muiden hevosten kanssa muodostaen laumoja. Tämän seurauksena uusien hevosten tuominen olemassa oleviin hevoslaumoihin suoritetaan usein kohtuullisella yksinkertaisuudella.