ENNEN KUIN OTTAT KOIRAN, TÄSSÄ ON JOITAKIN HUOMIOITAVAA.

Sinulla on sydämessäsi pehmeä paikka karvaisille ystävillesi ja haluat osoittaa heille rakkautta antamalla heille ikuisen kodin. Olet epäilemättä käyttänyt hyvän määrän tunteja yrittäessäsi vakuuttaa vanhempasi, että olet valmis ottamaan vastuun olla kokopäiväinen koiranhoitaja. Kun olet viettänyt niin paljon aikaa katsellen kaikkia Petfinderin ja PetHarborin söpöjä pentuja, sinulla on luultavasti jopa hyvä käsitys siitä, mitkä turvakodit sijaitsevat lähellä.

Koska eläimen hoitaminen on niin suuri sitoumus, vaikka sydämesi olisi valmis antamaan koiralle kaiken maailman rakkauden, sinun on kysyttävä itseltäsi, onko sinulla tarpeeksi aikaa, tilaa ja rahaa lisätäksesi uuden jäsenen. perheesi.

Ota aikaa päätöksentekoon.

Koska on niin monia upeita “turkisvauvoja”, jotka etsivät uusia koteja, voit tuntea paineita tehdä hätäinen valinta. Mutta jos mietit sitä paljon, tuleva karvainen paras ystäväsi hyötyy siitä enemmän kuin uskotkaan. Havainnollistamisen vuoksi, asutko talossa vai asunnossa? entä talo jossa on piha? Matkustaako perheesi paljon? Kuka on paikalla, kun et päästä koiraasi ulos, kun olet poissa? Jakavatko muut sisaruksesi innostuneisuutesi uuden lemmikin hankkimisesta?

Koiran vastaanottaminen adoption kautta tarkoittaa sen saamista tarhasta.

Kasvattajat ja lemmikkikauppiaat jatkavat eläinten tuotantoa ja myyntiä pelkästään rahantekotarkoituksessa, vaikka tarhoissa on suuri määrä erinomaisia ​​koiria, jotka odottavat adoptoivaa. Yksi koira on lopetettava eläintarhassa, jotta toisen koira-asiakkaan kasvattaja- tai lemmikkikaupasta tulee tilaa.

Tarkista, kestääkö perheesi talous sen!

Koirat tarvitsevat paljon hoitoa, josta voi nopeasti kertyä huomattava määrä rahaa. Kun hankit koiran, sinun on oltava valmis käyttämään rahaa sellaisiin asioihin kuin vuodevaatteet, kaulapanta ja valjaat, laadukas koiranruoka, herkut, lelut ja hoito, ja lista jatkuu ja jatkuu. Kuten ihmisillä, koirillakin voi olla lääketieteellisiä ongelmia!

On tärkeää, että koirasi steriloidaan tai kastroidaan mahdollisimman pian.

Yhdysvalloissa 6–8 miljoonaa eläintä hylätään eläinsuojissa vuosittain, ja niistä noin puolet lopetetaan yksinkertaisesti siksi, ettei niille kaikille ole saatavilla riittävästi sopivia koteja. Pystytkö edes käsittämään mahdollisuutta, että sinut saatetaan tappaa siitä yksinkertaisesta syystä, että maailmassa ei ole tarpeeksi tilaa sinulle? Ainoa asia, mitä voidaan tehdä tämän pysäyttämiseksi, on varmistaa, että ei-toivottuihin koteihin ei synny enää pentuja.