Koiran adoptioopas

Minkä rotuisen koiran sinun kannattaa hankkia, jos haluat adoptoida?

Ennen kuin otat koiran ilon tervetulleeksi kotiisi, sinun tulee tutkia huolellisesti koiran ikä, koko, hoitovaatimukset, mahdolliset terveysongelmat ja aktiivisuus.

Ei ole kovin järkevää hankkia isoa koiraa, jos sinulla on vain yksiö. Delhi.

Jos sinulla on aktiivinen elämäntapa, sinun pitäisi hankkia koira, jolla on paljon energiaa. Tässä skenaariossa sinun on kanavoitava koirasi energiat pelaamalla stimuloivia pelejä hänen kanssaan tai opettamalla hänelle uusia temppuja ja harjoituksia, tai muuten saatat huomata valittavasi, että koirasi on tuhoisa, koska se repii tavaroita eri puolilta taloa.

Koiran käsitys hyvästä ajasta ei ole jumissa talossa tai pihalla tekemättä mitään koko päivän. Ne ovat aktiivisia eläimiä, jotka nauttivat liikkumisesta, haistamisesta, tutkimisesta ja vuorovaikutuksesta ympäröivän ympäristön kanssa. Sitoutunut koiranomistaja käsittelee kaikki ongelmat, mukaan lukien muutto, elämäntapamuutokset ja käynnit eläinlääkärissä; Valitettavasti monet koiran adoptoivat ihmiset eivät kuulu tähän epätavalliseen luokkaan.

CUPA-keskuksen johtajan Sunnyn mukaan “suurin huolenaihe, jota monet ihmiset, jotka harkitsevat koiran hankkimista lemmikiksi, on, että koira ei tule heidän kanssaan hyvin toimeen”, mutta Sunnyn mukaan “kaikki se se kestää niin usein, on vain rakastava pään taputus.”

Koirasi tulee tulla toimeen kaikkien perheenjäsenten kanssa, mukaan lukien lapset, muut talossa olevat kissat tai koirat sekä aikuiset, joten varmista, että kaikki suostuvat, erityisesti lapset, jottei onneton tapahtuma, jossa joku myöhemmin luopuu koirasta.

Kuinka vanha koiranpennun tulee olla ennen kuin otat sen kotiisi?

On tärkeää, että sinulla on vankka käsitys uusien pentujen tuomisesta kotiisi oikean ikäisenä. Alle kahden kuukauden ikäisen pennun adoptoiminen voi vaarantaa hänen terveyden ja vaikuttaa sen kehitykseen ja kasvuun koko elinkaaren ajan.