lemmikkejä kuumalla säällä

Ulkoileminen nauttimaan lämmöstä karvaisen seuralaisen kanssa, kun lämpötilat alkavat nousta Sacramenton laaksossa, saattaa kuulostaa houkuttelevalta, mutta ota huomioon lemmikkisi rajoitukset, jos aiot tehdä niin.

Vaikka useimmat ihmiset voivat helposti nauttia nousevista lämpötiloista, on helppo unohtaa, että lemmikkimme eivät voi ja että he tarvitsevat erityistä huomiota ollakseen viileitä ja turvallisia.

Petfinder.com on koonnut luettelon kuudesta hyödyllisestä vinkistä, jotka auttavat lemmikkieläinten omistajia hoitamaan lemmikkiään tällä kuumalla säällä.

Vinkki 1: Älä jätä lemmikkiäsi yksin autoon kuumana päivänä. Sisälämpötila voi nousta nopeasti lemmikkillesi vaaralliselle tasolle muutamassa minuutissa.

Vinkki 2: Ole varovainen eläinlääkärinhoidossa. Jos viet lemmikkisi ulos, varmista, että niissä ei ole sydänmatoja, kirppuja ja punkkeja.

Vinkki 3: Älä vie koiraasi kävelylle helteeseen. Kuumuus voi vaikuttaa lemmikkiisi, ja lasilliset silmät tai kiihkeä huohotus ovat kaksi varoitusmerkkiä, joihin koirilla on kiinnitettävä huomiota.

Vinkki 4: Pidä koirasi viileänä pitämällä kotisi viileänä. Lämmitetty talo voi vaarantaa lemmikkisi terveyden. Varmista, että asuntosi pysyy viileänä käyttämällä tuulettimia tai ilmastointilaitetta, joka ylläpitää miellyttävän lämpötilan.

Vinkki 5: Tarjoa koirillesi paljon varjoa ja juomaa. Varmista, että lemmikkisi ovat hyvin nesteytettyjä sekä ulkona että sisällä!

Vinkki 6: Tunnista, mitkä lemmikit ovat herkempiä lämmölle. Jotkut koirat, erityisesti pennut ja vanhemmat koirat, ovat herkempiä lämmölle kuin toiset.

Jos päätät viedä lemmikin ulos nauttimaan säästä, muista, että eläimet voivat alistua kuumuuteen. Tässä on useita oireita, joita kannattaa etsiä, ja jos huomaat niistä jonkin, ota heti yhteyttä hätäeläinlääkäriin.

Lämpöstressin oireita ovat:

Ahdistus
Liiallinen huohotus on tila, jossa henkilö housut liiallisesti
Levottomuus
Kuolaa liikaa Epävakautta
Ienien ja kielen väri on epänormaali.
Romahdus