Sekä koiran tunnisteiden että mikrosirujen käyttö vaaditaan.

On mahdotonta ennustaa, milloin koirasi eksyy tai juoksee karkuun, koska onnettomuuksia voi tapahtua ja tapahtuu. Jos olet eksynyt etkä löytänyt tietä takaisin kotiin, voit aina soittaa jollekin ja pyytää apua; koirilla ei kuitenkaan ole tätä mahdollisuutta. Koirallesi kannattaa hankkia kaulus, jossa on sopivat tunnistemerkit. Näissä tunnisteissa tulee olla hänen nimensä sekä vähintään kaksi puhelinnumeroa sinulle tai perheellesi. Toinen loistava tapa varmistaa, että koirasi palaa turvallisesti kotiin, on saada sille mikrosiru, jonka eläinlääkäri voi suorittaa. Jos muutat paikkaa, muista päivittää tunnisteet ja antaa uudet yhteystietosi mikrosiruja valmistavalle yritykselle. Saadaksesi lisätietoja, pyydä vanhempiasi ottamaan yhteyttä koiraasi hoitavaan eläinlääkäriin.

Koiran hampaiden harjaus on samanlaista kuin ihmisen hampaiden harjaus.

Vakavasti! Muista harjata nelijalkaisen ystäväsi hampaat kunnolla vähintään muutaman kerran viikossa, sillä hyvä suuhygienia on yleisen terveyden kannalta välttämätöntä. Esittele hammasharja tasaisesti ja hitaasti tarjoten samalla runsaasti rohkaisua ja kiitosta. Voit muuttaa tämän tylsän tehtävän peliksi palkitsemalla koirasi jokaisen vedon jälkeen herkulla.

Muista pitää huolta nelijalkaisen ystäväsi kynsistä…

Koiran kynnet tulee leikata säännöllisesti, jotta ne eivät katkea, tartu johonkin (mikä voi olla tuskallista! ) tai kasvaa niin pitkiksi, että ne häiritsevät normaalia kävelyä. Jos koiran kynsien annetaan kasvaa liian pitkiksi, se voi vaikuttaa koiran kävelyyn ja jopa hermostoon. Jotkut koirat ovat varsin herkkiä jalkojensa käsittelylle, mutta voit aina viedä koirasi trimmaajalle tai eläinlääkärille kerran kuukaudessa ja antaa heidän hoitaa sen puolestasi!

…ja turkista myös!

Koirien jatkuva harjaus auttaa välttämään rumaa mattapintaisuutta ja edistää ihon verenkiertoa, jotka molemmat ovat hyödyllisiä ihon yleiselle terveydelle. Yhdessä vietetyn laatuajan saaminen voi olla myös loistava kokemus ryhmän yhdistämisestä. Jotkut pennut vaativat ammattimaisen trimmaajan palveluita, joten keskustele vanhempiesi kanssa ja tee tutkimusta saadaksesi selville, kuinka paljon huoltoa uuden parhaan ystäväsi turkki tarvitsee. Koiran uiminen ei todellakaan ole kovin usein välttämätöntä. Se on tarpeen vain, jos heillä on ihosairaus tai jos he pyörivät jossain, joka haisee pahalle tai on likainen, joten älä mene yli laidan shampoon kanssa. se voi kuivata heidän ihoaan ja poistaa tärkeitä luonnollisia öljyjä, jos sitä käytetään liian usein. Jos heillä on ihosairaus tai jos he pyörivät jossain haisevassa tai likaisessa.

Ole aina tietoinen siitä, mitä koirasi syö.

Jotkut elintarvikkeet, jotka ovat turvallisia ihmisravinnoksi, voivat olla haitallisia tai jopa tappavia koirille. Suklaa on erittäin korkealla listalla, mutta se ei ole ainoa tuote siinä. On olemassa erilaisia ​​”ihmisruokia”, jotka voivat olla vaarallisia, kuten sipulit, viinirypäleet, rusinat, makadamiapähkinät ja monet muut asiat. On myös tärkeää tarjota koirakumppanillesi laadukasta koiranruokaa ja herkkuja, samalla kun varo ruokkimasta niitä liikaa. Liikalihavuus, joka viittaa äärimmäisen ylipainoiseen tilaan, liittyy useisiin vakaviin terveysongelmiin koirilla ja saa heidät tuntemaan olonsa melko epämukavaksi. Lisäksi säännöllisin väliajoin syöminen on terveydelle huomattavasti hyödyllisempää kuin ruoan jättäminen pois koko päiväksi.

Lelut ja muut koirahauskan muodot ovat välttämättömiä.

On ehdottoman tärkeää, että suojaat kotisi pennuilta ennen kuin otat uuden koirakumppanin. Piilota asiat, jotka voivat vahingoittaa sinua, kuten kemikaalit, sähköjohdot ja terävät esineet. Jos tarvitset apua sopivien piilopaikkojen löytämiseen näille asioille, pyydä vanhemmiltasi apua. Tämän lisäksi laita pois kaikki, mitä uusi koirasi saattaa pitää leikkikaluna tai leluna. Muista pitää karvainen kaverisi poissa läksyistäsi ja suosikkityynystäsi, jotta he eivät joudu pureskelemaan. Tämä estää omaisuuttasi tuhoutumasta. Et pidä tylsyydestä, etkä myöskään nelijalkainen paras ystäväsi, joten varmista, että saatavilla on paljon koiraystävällisiä puruleluja.