Terveysvinkkejä lemmikkillesi

Mitä tulee lemmikkisi hoitamiseen, monet ihmiset uskovat, että kerran vuodessa käynti eläinlääkärissä riittää pitämään eläimen terveenä. Tiettyjä varotoimia tulee noudattaa säännöllisesti sen varmistamiseksi, että eläin on suojattu infektioilta ja muilta yleisiltä sairauksilta. Muutamia käytöstapoja, jotka on opittava varhain, jotta lemmikkisi pysyy terveenä ja elää pitkän elämän.

Tarjoa erilaisia ​​terveellisiä ruokavaihtoehtoja

Eläinten sivutuotteita tai täyteaineita sisältävän lemmikkieläinruoan ruokkiminen on huono idea. Jos haluat ravintopitoisen vaihtoehdon, joka auttaa vahvistamaan lemmikkisi immuunijärjestelmää ja mahdollistaa sen menestymisen, etsi ruokaa, jossa on täysjyväviljaa, täysjyväkauraa ja sekoitus kuitulähteitä.

Harjaa lemmikkisi hampaat

Lemmikkieläimet, kuten niiden omistajat, tarvitsevat hammashoitoa välttääkseen suussa olevien bakteerien aiheuttamia sairauksia. Plakki, jota ei puhdisteta riittävästi säännöllisesti, aiheuttaa hammasongelmia noin 70–80 prosentille lemmikeistä. Jotta hampaat pysyvät terveinä, heidän tulee käydä ammattimaisessa puhdistuksessa kerran vuodessa.

Hanki tuholaistorjuntapalvelut

WebMd.comin mukaan on tärkeää saada kotisi tuholaistorjuntaan vuosittain, jotta lemmikkisi ei tartu kirppuihin tai punkkeihin. Hiustenlähtö, infektiot ja kuumat alueet ovat loisten mahdollisia sivuvaikutuksia. Tämä voi myös estää koiraasi tai kissasi nielemästä kirppua, mikä johtaa lapamatoinfektioon.

Harjoittele päivittäin

Lemmikkieläimet tarvitsevat päivittäistä liikuntaa pysyäkseen kunnossa ja parantaakseen verenkiertoaan. Avma.org:n mukaan on tärkeää treenata lemmikkiäsi säännöllisesti, jotta se kasvaa ja elää pitkän ja terveen elämän. Tämä voi myös auttaa välttämään niveltulehdusta ja painonnousua ihmisten ikääntyessä.

Rokota koirasi tai kissasi

Lemmikkisi rokottaminen paikoissa, kuten Chester Valley Veterinary Hospital, on paras tapa estää sitä infektioilta ja viruksilta. Heillä tulisi olla muun muassa rabies-, parvo- ja penikkatautirokotteet. Tämä pidentää lemmikkisi elinikää ja suojaa samalla muita perheenjäseniä tartunnalta.

On olemassa muutamia asioita, jotka on otettava huomioon lemmikkiäsi hoidettaessa, jotta he voivat nauttia pitkän ja terveen elämän. He voivat arvostaa hyvää oloa ja edistää kotisi iloa lemmikkinä, jos tarjoat heille kunnollisen ruokavalion ja kannustat heitä liikuntaan.