Liikunta on tärkeää myös koirille!

Tämä saattaa vaikuttaa järjettömältä, koska on tervettä järkeä, että pennut tarvitsevat runsaasti mahdollisuuksia fyysiseen toimintaan. On kuitenkin tilanteita, joissa yksilöt eivät ennakoi, kuinka paljon toimintaa heidän uusi koiransa todella vaatisi päivittäin.

Iggy-koira-leikki-juoksu

Joka päivä koirien täytyy käydä vähintään yksi pitkä kävelylenkki, mutta mieluiten enemmän. Kun tulet kotiin koulusta, auta hullua koiraystävääsi vapauttamaan osa siitä tukkeutuneesta energiasta pelaamalla heidän kanssaan pelejä, kuten “piilosta” tai “haku” heidän kanssaan. Väsynyt koira on hyvin käyttäytyvä koira, joten on tärkeää antaa koirakumppanillesi runsaasti mahdollisuuksia fyysiseen toimintaan ja ulkoiluun.

Aloita uuden pennun kouluttaminen välittömästi.

Tämä on todella tärkeä seikka. Selkeiden rajojen ja ohjeiden asettaminen on olennaista koiran sisällön ylläpitämiseksi. On tärkeää käyttää positiivisia vahvistuksia nuoria pentuja koulutettaessa. He ovat ihmislapsien kaltaisia ​​siinä mielessä, että jos heitä kiitetään erinomaisesta käytöksestä, he osallistuvat siihen toimintaan uudelleen. J Älä myöskään koskaan laita niitä laatikkoon tai huuda heille “huonosta käytöksestä”, koska nämä molemmat asiat vain herättävät heissä pelkoa sinua kohtaan. Ainoa tapa, jolla koirasi ymmärtää, miten haluaisit sen toimivan, on sinun ja perheesi opettaa sitä.

Kirppuja, punkkeja ja matoja tulee välttää.

Tämä on äärimmäisen tärkeää myöhään keväästä syksyyn, joka on se aika vuodesta, jolloin eniten näitä särmäisiä otuksia löytyy. Pyydä vanhemmillesi, että he hankkivat koirallesi kirppuja ja punkkeja ehkäiseviä aineita eläinlääkäriltäsi, kuten Comfortis.

Älä myöskään unohda sydänmatojen riskiä! Sydänmatoja esiintyy tyypillisesti Yhdysvalloissa kaikkialla, missä on hyttysiä, ja sydänmatojen aiheuttama sairaus voi olla kohtalokas koirille. Onneksi sydänmatotaudin ehkäisy koirilla on yhtä helppoa kuin kuukausittaisen annoksen antaminen Heartgardin kaltaista lääkettä (jota saa myös eläinlääkäriltä!).

ÄLÄ KOSKAAN jätä koiraasi ulos tuolla tavalla kahlittuina…

On vaikea käsittää, kuinka joku voisi koskaan päästää koiransa ulos huolehtimaan itsestään, varsinkin epäsuotuisissa olosuhteissa; Tämä on kuitenkin käytäntö, jota jotkut ihmiset harjoittavat edelleen. Se on ilkeää ja riskialtista toimintaa. Kerro, jos tiedät jonkun, joka osallistuu tähän käytökseen! Pyydä vanhempiasi ottamaan yhteyttä paikallisiin viranomaisiin tai eläinsuojeluun.

… ja muista, ettet koskaan jätä koiraasi ajoneuvoon!

Vaikka ulkona ei olisikaan erityisen lämmin, auton sisälämpötila voi nousta nopeasti vaarallisen korkealle tasolle muutamassa minuutissa. Jos näet koiran, joka on lukittu kuumaan autoon, sinun tulee välittömästi ilmoittaa viranomaisille tai eläinsuojelulle ja pyytää vanhempiasi tekemään samoin. Voit pelastaa hengen!

Koirakumppanisi ansaitsee sinulta paljon rakkautta ja huomiota.

Muista, että ihmisen keskimääräinen elinikä on huomattavasti pidempi kuin koiran. Se on ohi ennen kuin huomaatkaan, joten varmista, että olet koirasi paras ystävä ja osoita kiintymystäsi päivittäin.