Lisää ongelmia perheruokien ja lemmikkieläinten kanssa

Viime aikoina olen palannut keskustelemaan ruoasta yksityiskohtaisesti. On tärkeää ymmärtää, että meillä on tapoja auttaa lemmikkejä paitsi ruokavaliollaan myös estämällä asioita tapahtumasta pitkällä aikavälillä.

Lihavuus lemmikkeissä ja miten voittaa sen

Keskustelimme tästä ennen. Liikalihavuus on ongelma sekä ihmisille että lemmikkieläimille niveltulehduksen suhteen. Ylipainoiset lemmikit eivät ole vain alttiimpia sairastamaan niveltulehdusta, niillä, joilla on niveliin liittyviä ongelmia, on enemmän vaikeuksia, kun liikalihavuus on läsnä.

Yksinkertainen ratkaisu

Kun lemmikkieläimet ovat nuoria ja viittaan alle vuoden ikäisiin eläimiin, me asetamme heille suuremman liikalihavuuden riskin omalla toiminnallamme. Luulen, että useimmilla meistä on tapana ruokkia heitä enemmän ja tarjota “herkkuja”, koska tämä näyttää tyydyttävän sekä lemmikkiämme että meitä. Tarkoitan, kuka voisi kieltäytyä ruoasta söpölle pienelle koiralle tai kissalle? He ovat kaikki tässä vaiheessa pieniä “kerjäläisiä”. Tämä on myös aika, jolloin heidän ruumiinsa ovat alttiimpia rasvasolujen kehittymiselle. Osa tästä on meidän oma vikamme, koska todennäköisemmin “luopumme”, kun he etsivät ruokaa. Tietysti tekemällä näin aloitamme pitkän aikavälin ongelman.

Me hallitsemme tulevaisuutta täällä

Yli ruokinta alkuvuosina johtaa pitkäaikaiseen liikalihavuuteen. Sitä ei löydy luonnossa elävistä eläimistä. Heillä on taipumus olla ohuita ja tämä johtaa meidät johtopäätökseen, että kotieläimet kärsivät tässä suurimmasta riskistä. Valitettavasti, jos ruokimme lemmikkejä enemmän nuorina, jatkamme todennäköisemmin tätä mallia. Vaikka he kasvavat yli tämän ensimmäisen vuoden tai niin, me vain jatkamme periksi heidän vaatimuksilleen. Tietysti liikalihavuus tekee lemmikkeistä alttiimpia sairauksien kehittymiselle; ja tarkoituksellemme se vaikeuttaa niveltulehduksen kehittymistä ja hallintaa.

Paras ehkäisy on varhainen ehkäisy

Yli ruokinta nuorempina vuosina aiheuttaa rasvasolujen kertymistä lemmikkisi. Tämä malli pahenee jatkamalla sitä ruokinnan aikana aikuisvuosina. Kun rasvasolut kasvavat kehossa, niitä on vaikeampaa hallita; ja lemmikkieläinten vaara on, että heillä todennäköisesti kehittyy lonkkadysplasia tai muita niveltulehdukseen liittyviä ongelmia. Lyhyesti sanottuna, me johdamme heidät kivun ja epämukavuuden elämään, kun niveltulehdus otetaan huomioon. Jos tässä olet nyt, mitä sinun pitäisi tehdä?
Olemme sanoneet tämän monta kertaa aiemmin, mutta ruokavalion luonne on tekijä. (Katso muita tämän sarjan artikkeleita.) Liikunta on erittäin tärkeää. Kun yhdistät lihavuuden lemmikkieläinten niveltulehduksen ongelmaan, he kärsivät.

Leikkaa nyt

Tämä tarkoittaa melkein varmasti erilaisten ruokaohjelmien noudattamista ja lemmikkisi ruokamäärän vähentämistä. Ehdotan yrittää vähentää noin 10-20%, jos sinulla on lemmikki, josta on tullut liikalihavia. Se ei ole helppoa aluksi; He anovat ruokaa. Muista, että heidän etujensa mukaan on kieltäytyminen. Katsokaa vain ruokavaliota. Lemmikkisi kiittää sinua yhä uudestaan ​​siitä. Ilmaiset artikkelit tietysti saattavat viedä heitä jonkin aikaa tajuamaan, että he ovat voittaja. …