Pennut – Suloiset lemmikit

Lue kaikki artikkelimme koirista

Maailmassa on miljardeja lemmikkieläinten ystäviä, ja jokainen rakastaa kaikenlaisia ​​lemmikkejä kodeissaan. Koirien välissä pentu on pieni, pienikokoinen koira, joka painaa vähemmän kuin täysikasvuinen aikuinen koira. Joillekin ihmisille lemmikkikoirat ovat yksi suosikeista, mutta jotkut ihmiset paitsi rakastavat myös vain pienempiä pentuja.

Pienemmän koiran arvio ja keskimääräinen paino voivat vaihdella puolen ja puolitoisen kilon välillä. Suurempi painaa kuitenkin yli kuusi ja puoli kiloa kymmeneen kiloon. Vaikka pennut edustavat varhain normaalia lemmikkikoiraa, näiden kahden erityyppisen lemmikin välillä on silti suuria eroja. Pentu yleensä ilmestyy amnioniin, joka on kalvo, joka peittää ja suojaa alkiota, jota äiti synnyttävä naaraskoira puree ja syö.

Pennut syntyvät yleensä pentueessa, joka on yleensä kuusi pentua pentueessa.

Terveillä pennuilla on ilmiömäinen kasvu pian syntymän jälkeen ja ne imettävät pian syntymänsä jälkeen. Kun pentue on kuuden parhaan joukossa, on ehdottoman välttämätöntä, että omistaja tarvitsee käsiruokinnan terveelle ja vahvalle pennulle, jotta muut pentueen pennut saisivat sopivaa ruokaa koiran äidiltä. Kun heidän syntymänsä jälkeen oli kulunut kuukausi, heidät poistettiin äitinsä ruokinnasta ja heille tarjottiin kiinteää ruokaa. Huolimatta siitä, että pennut eivät pysty avaamaan silmiään, heillä on täysin toiminnalliset aistit, erityisesti haju, joka on usein tärkein aistielin, joka auttaa heitä löytämään pentutoverinsa, kun he ovat poissa edes äitinsä lyhyessä tai lyhyessä ajassa. nännin etäisyys. Kahden ensimmäisen viikon aikana aistien kehitys oli erittäin nopeaa. Pennun turkin väri voi muuttua kasvaessaan, ja Yorkshiren terriereillä se on melko yleistä. Yleensä äitikoirat lakkaavat hoitamasta pentujaan, vaikka se voi joskus tarjota mukavuutta huolehtimalla niistä antamalla heidän syödä osittain pilkottua kiinteää ruokaa.

Varhaisvaiheessa pennut ovat vaistojensa kautta kasaantuneet pentueeseen pienessä mäessä ja viettävät suurimman osan ajastaan ​​nukkumassa, syömässä ja levossa. Koiranpennut saavat paljon mukavuutta fyysisestä kosketuksesta pentueen muiden pentujen kanssa, eivätkä he voi kestää erilleen edes lyhyitä jaksoja tai matkaa. Pennuilla on epäselvä visio ja he eivät näe selvästi, koska niiden verkkokalvo ei ole yhtä kehittynyt kuin aikuinen koira. Lisäksi heidän korvansa pysyvät suljettuina noin kahden viikon ajan syntymänsä jälkeen, minkä jälkeen he voivat reagoida ääniin.

Lemmikkien omistajat suosivat yleensä pienempiä pentuja, jotka tarjoavat hauskaa koko talolle. Jokainen talon jäsen haluaa pitää kiinni ja halata pentuja. Pintakokoisten pentujen pienikokoiset, leikkaavat ja painavat ilmaiset artikkelit rakastavat niitä helposti omistajilleen.