Vinkkejä sekarotuisen pennun hoitoon

Johdanto: Sekarotuiset koirat ovat kahden eri koirarodun hybridi, kuten nimestä voi päätellä. Ne tunnetaan myös “mutteina”. On tärkeää tietää, mitkä kaksi rotua sekarotuinen koira on risteytys ennen sellaisen ostamista. Nämä tiedot auttavat sinua valitsemaan heille oikean ruoan, ravinnon ja koulutuksen.

Tässä muutamia hyödyllisiä vinkkejä sekarotuisen pennun hoitoon –

Koulutus: Kun tuot sekarotuisen pennun ensimmäistä kertaa kotiin, sinun tulee aloittaa sen kouluttaminen heti. Sinulla on mahdollisuus palkata ammattimainen koirankouluttaja kouluttamaan koiraasi tai kouluttamaan koiraasi kotona. Koirille tarjotaan kotikoulutusta, käyttäytymiskoulutusta, pottailua, tokokoulutusta ja muita palveluita. Kaiken tämän ansiosta koirasi käyttäytyy hyvin, eikä sinulla ole vaikeuksia viettää aikaa hänen kanssaan. Esimerkiksi kaulukset ovat yksi lukuisista markkinoilla olevista koulutusvälineistä.

Ravinto: Jotta koiranpentu pysyy terveenä, sen on syötävä tasapainoista ja ravitsevaa ruokaa. Se on erittäin tärkeää pennun terveydelle ja kehitykselle. Pennut tulisi ruokkia useimmissa tapauksissa kahdesti päivässä. Markkinoilla on monia erilaisia ​​penturuokaa, ja voit valita mieltymystesi ja budjettisi mukaan parhaan. Kun pentu saavuttaa 9 kuukauden iän, voit ruokkia sitä vain kerran päivässä. Voit myös käydä eläinlääkärissä määrittämään koirallesi parhaan ruoan. Voit vaihtaa koiranpennun aikuisten ruokaan sen jälkeen, kun se täyttää vuoden.

Hoito ja turkki: Hoito on pakollinen harjoitus kaikille koiraroduille. On tarpeen noudattaa äärimmäistä varovaisuutta. Hoito on enemmän kuin pelkkä koiran turkin hoitaminen; kyse on myös koiran täydellisestä terveydestä. Kyse on siisteydestä ja koirasi terveydestä. Pienemmät koirat tulisi pestä pienissä kylpyammeissa tai altaissa, kun taas isommat koirat tulee pestä kylpyhuoneessa tai suuremmissa kylpyammeissa. Kaikki nämä tuotteet ovat helposti saatavilla markkinoilta. Valitse koirasi uimista varten sopiva altaan koko. Harjaa heidän turkkinsa, käytä aina puhtaita liinoja ja sopivaa harjaa.

Hoitamiseen kuuluu myös heidän koko kehonsa, myös korvien ja jalkojen, hoitaminen. Leikkaa kynnet tarvittaessa. Käytä korkealaatuista shampoota ja hoitoainetta. Deodorantteja, kosteuspyyhkeitä ja muita koirien hoitotuotteita on nyt laajalti saatavilla markkinoilla.

Kuinka monta ihmistä pitäisi ruokkia? Rodusta ja koosta riippuen jokaisella koiralla on erilainen ruokahalu. On tärkeää tarjota ravitsevaa ruokaa riittävästi. Koiria tulee ruokkia keskimäärin kahdesti päivässä. Voit valita markkinoiden laajasta valikoimasta koiranruokia. Koska kaikki koirat nauttivat herkuista, voit hemmotella niitä maukkailla välipaloilla aterioiden välillä. Tietyt koirarodut, kuten labradorit, yleensä lihovat, koska ne rakastavat syömistä. Siksi niiden ruokintaa on valvottava. Koiranpennulla tulee olla jatkuvasti pääsy vettä.